Ervaringen

                                                                                                     Ga naar Kiowa Website

24-12-2014

Na vele pogingen in augustus begonnen met Kiowa Thee. Ik vind het heerlijk en val tegelijkertijd af. Lizette

11-03-2013                                               

Hoi Anja,Ik heb het pakketje ontvangen! bedankt voor de goede service! en de tips die je erbij hebt gedaan!Gr annet

 

27-11-2011

Ik vind Kiowa powerthee zo lekker dat ik het de hele dag door drink.Het is verfrissend, vitaliserend en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijk rustmoment.Ik kan in iedergeval niet meer zonder!Groetjes Nicolette

25-10-2011


Hallo Anja
Bedankt voor de aanbeveling van Kiowa Power Thee en je tips om af te vallen
Ik ben in maart ermee begonnen en ben nu oktober 10 kilo afgevallen
Ik heb daar leuke reacties op gehad
Ik dacht dat het nooit zou lukken,omdat ik vele afslankproducten probeerde.
Anja bedankt ga zo door
J.Verbraecken
________________________________________________________________________________________________


24-10-2011Stukje over de ervaringen met de thee:Kiowa thee is voor mij een opkikkertje op een koude winterdag na een intensieve hondentraining. Lekker even bijkomen bij de kachel. En ‘s zomer een opfrissertje, als we puffend in de schaduw een verkoelend drankje uit de koelkast willen. Heerlijk Kiowa thee met een schijfje citroen.Lianne

________________________________________________________________________________________________

23-10-2011

Hallo AnjaMijn reaktie op Kiowa thee:Zoals je weet heb ik een grote afkeer van thee, maar kiowathee drink ik nu elke dag!!Voel me er goed bij.Gr.Dimphy

____________________________________________________________________________________________

22-10-2011

Ik gebruik de kiowa thee dagelijks,  s`morgens twee mokken, en vindt hem heerlijk.

Je hebt er maar een klein beetje van nodig.

En een leuke bijkomstigheid is (of je het gelooft of niet)ik ben een paar kilo kwijt.

Verder voel ik mij lekker in mijn vel.

Dus je begrijpt met deze thee ga ik nog even door.

Maria

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Gastenboek

  • 02-05-2017 - Geweldige producten, correcte levering (zelfs in België)
    Merci Anja voor de...  lees meer
  • 01-02-2017 - Lieverd, wat een leuke blog! Leuk geschreven zodat ik zowat...  lees meer
  • 09-11-2016 - Behalve Kiowa Thee, heb ik gemerkt dat Verzorging Van Binnenuit...  lees meer
Plaats een bericht
© 2014 - 2018 Verzorging van Binnenuit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel