Ervaringen en reviews

25-02-2021 - 09:11:25 Danielle

Al vaker besteld en het blijft een feestje als het pakketje binnen komt.

De levering is super snel, netjes ingepakt en altijd iets extra's erin. :)

17-01-2021 - 11:12:32 Dewi

Dank je wel Anja voor de aandacht die je hebt besteedt aan mijn bestelling en krijg ik een persoonlijke 10 % korting. Super snelle levering en top producten van Deynique. Altijd iets leuk in het pakketje.
Zeer klantvriendelijk en snelle reactie bij vragen. Super!!

14-01-2021 - 12:57:52 Petra

Hoi, wat een mooie en overzichtelijke website!
Feest om te bestellen!

31-12-2020 - 12:26:43 Antje

Dankjewel Anja voor onze kennismaking , en voor de aandacht die je hebt besteedt aan mijn bestelling , echt mooi om mee te maken hoe je iemand op een professionele manier aandacht schenkt , super!!!!

12-12-2020 - 18:38:08 Pascalle

Altijd leuk om een pakje van Anja te ontvangen; vorige week met kruidnootjes. Ik was vergeten de kortingscode toe te passen hij het afrekenen, dus Anja had het teveel betaalde bedrag contant in het pakje gedaan. Heel attent!

02-12-2020 - 20:34:21 Anita

Gisteren besteld, vandaag al in huis. Wat een top service, zeker in deze drukke kerstperiode!
En écht fijne producten die ook écht werken. Daar heb ik iets aan. Toppie 👍 bedankt 🤩

06-11-2020 - 15:49:41 Inge

Het bestelde pakket was met zorg ingepakt, met een leuke attentie erbij. Snelle bezorging en persoonlijke aandacht. Je voelt je meteen welkom als nieuwe klant.

03-11-2020 - 09:47:01 Lies Decadt

Anja levert TOP-service en TOP-producten!! Ze geeft waardevol advies! Een ware aanrader!

08-10-2020 - 17:35:22 Sylvie

Lekker snelle levering van de bestelde producten👍
En wat een leuke verrassingen bij in het pakket. Bedankt Anja😀

30-09-2020 - 12:58:30 Corina Tiberius

Heerlijke behandeling gehad. Top

28-09-2020 - 09:53:11 Renny

Altijd een supersnelle levering! De laatste keer is het in een andere plaats bezorgd ondanks dat Anja duidelijk een goed adres had vermeld. Door goed speurwerk heeft Anja weten te achterhalen waar het pakketje is bezorgd, heeft ze die mensen benaderd en gevraagd om het pakketje door te sturen en heb ik het alsnog binnen gekregen. En intussen ben ik steeds op de hoogte gehouden door Anja. Echt super geregeld!!

11-07-2020 - 20:27:08 margriet

Lieve Anja , dank je wel voor al je advies en je supersnelle levering.
nog steeds erg blij met de voordeelverpakking.
elke keer een feestje om het pakketje binnen te krijgen.


01-07-2020 - 00:13:17 m

Wat een vakvrouw. mijn producten snel geleverd en altijd iets leuks in het pakket. cadeautje om het elke x weer uit te pakken.
:
05-06-2020 - 19:05:52 Len

Snelle levering van fijne verzorgingsproducten. Als verrassing nog een leuke attentie. Zeer klantvrienelijk houding en snelle reactie bij vragen. Top!

27-05-2020 - 20:55:22 Rene Lamballais Tessensohn

Zeer tevreden met de dienstverlening van Anja Luykx! Zowel de producten in mijn geval Denique (sinds 1996) Alsmede de persoonlijk en deskundige werkwijze van deze schoonheidssalon!

13-05-2020 - 13:54:28 virgini

Anja is een zeer gedreven schoonheidsspecialiste. Ze staat altijd klaar voor advies of hulp, via welke manier dan ook. Je voelt je daardoor gemotiveerd om goed voor jezelf te zorgen...

21-04-2020 - 17:50:28 Louisa

Ik heb de Kiowa Power thee en Aloë Vera Vita drink besteld. De bestelling wordt snel en netjes afgeleverd met de benodigde informatie en wat leuks erbij! Producten bevallen erg goed, de thee is heerlijk en makkelijk in gebruik zonder geknoei met zakjes. Ik voel me fitter en energieker. Dank je wel Anja voor je goede service :)

18-04-2020 - 19:34:00 Johanna

I.v.m. de afstand koop ik al jaren via de webshop bij Anja. Ik ben helemaal verslingerd aan de Kiowa power thee. Heerlijk !!
Mijn bestelling wordt altijd supersnel geleverd. Anja nog van harte gefeliciteerd met je ontvangen Award.

18-04-2020 - 16:28:51 l.s.

Ik heb laatst twee producten besteld. Die zelfde dag is per post verstuurd. Top. Daarnaast krijg ik goede omschrijvingen hoe moet ik die producten gebruiken :) . Heel goede side. Top verkoopster. Aanrader. Ik ben heel blij.
Dank je wel Anja

18-04-2020 - 16:12:50 Carola

Snelle levering van de producten. Heel tevreden over deze webshop

18-04-2020 - 15:10:23 Annemie

Goede service en after service! Heel erg blij met de verzorgingsproducten van Deynique! Bedankt Anja

18-04-2020 - 12:28:06 Wilma Nagtzaam

Zeer klantvriendelijk :)

18-04-2020 - 12:12:27 Dominique 

Echt fijn dat u de gehele verzorgingslijn van Deynique heeft!
Hoop binnenkort weer te bestellen.

09-04-2020 - 13:39:46 Mariska

Echt weer superblij met de snelle reactie en afhandeling. Heel leuk en fijn dat Anja adviezen geeft aan webshop klanten, ik ben er ontzettend blij mee! Ik waardeer dit enorm! :+ :+ :+ :+ :+ :+ :+

08-04-2020 - 16:36:47 Jeanette Smit

Ik wil je ook van harte feliciteren met deze prachtige prijs.
Ook ik Ben erg tevreden over het produkt en afwikkeling van de bestelling.
Heel snel in huis.

21-03-2020 - 10:20:51 Klaske Bosch

Wat een fijn bericht ! Van Harte Proficiat met dit zo moois ! ~ en ps. de Kiowa Power tee die ik bij je kocht, gebruik ik nu weer iedere dag en voelt heel fijn! :) :)

18-03-2020 - 11:50:18 Angela

Top prestatie Anja! Jouw enorme toewijding wordt terecht beloond! En ik blijf lekker doorgaan met smeren met jouw producten want mijn huidje verdient het... :)

15-03-2020 - 17:14:17 Corrie Heurkens

Top Anja.
Snelle levering.
Extra presents.
Proficiat.
Tot gauw weer voor een nieuwe bestelling. Lieve groetjes Corrie.

14-03-2020 - 13:34:00 Lisette Geertse

Van harte gefeliciteerd met de geweldige onderscheiding Anja!!
Ik kijk uit naar mijn volgende bezoek binnenkort in jouw schoonheid salon!

14-03-2020 - 12:06:18 Ellen van Mook

Van harte gefeliciteerd Anja! Je verdient ook nog een 💐 😉

14-03-2020 - 11:38:46 Renny

Van harte gefeliciteerd met deze onderscheiding! Een mooie opsteker voor jou, Anja!

14-03-2020 - 11:23:32 Dimphy

Geweldig Anja Ga vooral zo door :+ :+

14-03-2020 - 10:05:15 Lies Decadt

Een meer dan verdiende bekroning! Proficiat met de award, Anja!

14-03-2020 - 09:35:36 Lorraine

Top service

13-03-2020 - 17:10:53 Yvonne Biemans

Proficiat Anja! Wat een heerlijke waardering.

13-03-2020 - 16:59:35 C.Engel

Wat een prestatie, van harte gefelici🎂 🎉🎉. Een prachtige waardering voor uw harde werken en inzet !!

Vriendelijke groet,
Corine Engel

13-03-2020 - 16:47:57 Margret

Top,een schoonheidsspecialiste op afstand .super goede service. En altijd iets gezelligs bij het pakketje. Top,top,top.
Zou het iedereen aan willen bevelen .

13-03-2020 - 14:30:14 Pascalle Deckers

Jammer dat dit bericht nét na mijn bestelling komt, maar in ieder geval gefeliciteerd!

13-03-2020 - 13:40:27 Kylie

Ik heb hier vorige week voor het eerst besteld, top service! En leuk ingepakt met een kleinigheidje erbij. Ik blijf hier inde toekomst bestellen!

11-03-2020 - 23:44:53 Heidi

Bij Anja besteld, de eerste keer probleemloos. De tweede keer ging alles mis, drie keer hetzelfde besteld, bij het terugstorten gaf ik een foutief nummer door maar Anja dacht goed mee en alles werd keurig opgelost. Heel erg fijn.
Ik heb veel vertrouwen in deze website. Fijn Anja bedankt voor het begrip!

02-03-2020 - 19:02:38 Lies Decadt

Wat een aanrader om bij Anja Luyckx aankopen te plaatsen. Anja is nauw betrokken bij haar klanten en dat vanaf de eerste keer dat je bij haar in de webshop bestelt. Een TOP-service!

27-02-2020 - 20:51:59 Joke de Jong

Gisteren een bestelling geplaatst bij Anja. 24 uur later had ik het al in huis. Werd via appjes op de hoogte gehouden van de levering. Kreeg bij de bestelling een lief en een lekker cadeautje. Het geheel voelde erg persoonlijk, alsof je de enige bent die iets bestelde.
Anja, dank je wel voor deze persoonlijke benadering 🙏
Groetjes Joke

24-01-2020 - 22:18:58 M.

Ik ben heel tevreden met Anja! De produkten worden me correct toegestuurd en bevallen goed.
De kiowa thee gebruik ik al een hele tijd en ik ben hierdoor merkbaar fitter! Dat is heel fijn met een intensieve baan voor de klas.

09-12-2019 - 19:17:50 Adje

Ja waar moet ik beginnen, alle lof voor Anja...
Zij zorgt dat bestelde producten de volgende dag op de mat liggen. Altijd met een leuke attentie erbij, waar vind je die service nog!
Helaas woon ik niet in de buurt, maar door de goede en fijne producten die Anja je kan leveren heb ik toch het idee dat ze op die manier mijn gezicht de fijne en goede verzorging geeft.

Een zeer tevreden klant

26-11-2019 - 08:45:04 Ilja

Altijd heel persoonlijk en een supersnelle levering. Top service! :

09-11-2019 - 17:11:20 Margot

Ook al woon ik verder weg, toch bestel ik graag bij Anja. Fijne service, snelle levering. Hartelijk en zeer begaan met haar klanten Anja staat altijd klaar met goed advies. De Kiowa thee is heerlijk en geef ik ook graag als kadootje weg🎁
Prachtig bedrijf met een geweldige eigenaar👍

08-11-2019 - 10:44:59 D.

Vorige week heb ik een huid analyse gehad bij Anja in de salon en wat was dat eens goed om mijn huid van dichtbij te zien. We konden zien dat ik mijn huis goed verzorg maar dat er toch veel afvalstoffen bleven zitten. Anja heeft mij de kiowa thee en het Aloe Vera sap geadviseerd, en wat een verschil al na 1 week! Mijn huid voelt niet meer zo trekkerig en is zichtbaar gladder. Ik heb ook maar besloten om voortaan bij Anja mijn huid te laten verzorgen( ook al moet ik daar 45 minuten voor rijden :)
Anja, jij bent echt een oprecht top mens :

07-11-2019 - 21:49:35 Marieke de Wal

Allereerste bestelling en wat een service! Heel snel en persoonlijk. Dank je wel, Anja! :

30-10-2019 - 09:46:20 Marjo Bongers

Producten besteld van Anja; zeer snel en correct in behandeling genomen met een fotobewijs op Whatsapp dat het pakket verzonden was. Ik kan het van harte iedereen aanbevelen!

7-09-2019 - 12:37:01 Els Treffers

Wat een service, 30-08-2019 bestelling geplaatst, pakje helaas zoekgeraakt, na de vermelding van nog niets te hebben ontvangen, werd er gelijk een pakketje met mijn bestelling op de post gedaan wat ik de volgende dag al heb ontvangen. Prima geregeld. Zeer tevreden over de producten.Ben erg blij met deze webshop en met de adviezen van Anja.

05-09-2019 - 15:01:51 Mariska

Supersnelle reactie van Anja!
Per mail een bericht dat de producten op de post zijn gedaan. Per app een bericht. Goede communicatie! Een goede dienstverlening!
Ik ben er erg blij mee! :

03-09-2019 - 22:26:23 Maaike

Geweldige service! Snel geleverd en met een kleine attentie verzonden. :)

20-08-2019 - 12:14:05 mariejan

Fantastisch, ben erg blij met deze webshop. Anja geeft een uitstekend advies en verplaatst zich in je probleem.

Conclusie: fijne communicatie en snelle levering. Ben hier erg blij mee

06-07-2019 - 15:17:45 Jannetta

Zeer tevreden, op vrijdagochtend bestelling geplaatst en zaterdagochtend al in huis met een leuke verrassing erbij en tussendoor goed op de hoogte gehouden dat bestelling was verstuurd etc...TOP!! :)

21-06-2019 - 21:33:50 Nanny de Bruin

Ik ben zeer tevreden over het contact en de levering heel vriendelijk benaderd

21-06-2019 - 21:16:17 Rene Lamballais Tessensohn

Zeer tevreden betreft de communicatie en snelle levering! Bestel er altijd met een blij gevoel. Super producten. Anja bedankt voor je dienstverlening. Een happy Denique gebruiker. :)

20-06-2019 - 12:55:28 Yvonne Biemans

Super snelle afhandeling van de bestelling en persoonlijke benadering. Het is nu in korte tijd dat ik een bestelling heb geplaatst maar in de toekomst zal ik dit zeker blijven doen!

12-06-2019 - 19:02:48 Francien

Super vlugge en vriendelijk reactie op de vraag via de email en snelle levering.
Daar kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Top!!!

11-06-2019 - 18:55:17 Eef

Zeer goede service en snel met reageren. Pakketje snel binnen en altijd met een kleine attentie erbij. Ik ben altijd heel tevreden. Klantvriendelijk een dikke 10! :)

11-06-2019 - 12:36:56 Greetje

Snelle reactie op mijn bestelling, en snelle levering met nog een verrassing ingesloten.
Daarna nog een persoonlijk berichtje ontvangen.
Zeer goede en vlotte service :)

08-05-2019 - 22:32:32 DA

Ik bestel al heel lang bij Anja:) En waarom?? Omdat zij je persoonlijk advies geeft en altijd zorgt dat je de producten de volgende dag in huis hebt! En daarbij moet ik ook zeggen dat de verzorging die zij verkoopt, het enige is waar mijn huid tegen kan! Keep up the good work Anja :

08-05-2019 - 18:25:39 Marianne

Wat een fijne verrassing toen mijn pakketje na 1 dag al geleverd werd, ook fijn dat Anja meedenkt en oplossingen zoekt. Ik ben dan ook zeer tevreden vind het jammer dat ik niet in de buurt van Steenbergen woon anders zou ik heel graag de salon bezoeken. Het is super dat ik de producten via de webshop kan bestellen. Ga zodoor Anja !!

21-03-2019 - 12:00:50 Danielle

Vriendelijk telefonisch- en mailcontact geweest. Bestelling was snel binnen, kregen er zelfs truffels bij! Ze doet echt haar best voor je om de bestelling goed te laten verlopen.
Al met al top service!!

23-02-2019 - 11:31:55 Caronline

Snelle levering met leuke attentie..... :) :) :)

31-01-2019 - 22:11:10 Alice Stappaerts

Beste Anja, wat een kadootje om bij jou producten te bestellen! Gisteren online besteld, vandaag alles keurig in huis incl persoonlijke noot. Dank voor je goede zorgen!

31-01-2019 - 15:18:10 Johannie

Al 25 jaar ben ik klant bij Anja. Het feit dat ik meestal 10 jaar jonger geschat wordt dan mijn echte leeftijd, zegt genoeg over de behandelingen en de producten!
Ik hoop nog lang van de diensten gebruik te mogen maken

.24-11-2018 - 17:46:44 Renny

Mooie producten, snelle levering en goede klantenservice. Helemaal tevreden!

19-11-2018 - 21:16:16 Dimphy van Dessel

Ben al meer dan 20jaar een zeer tevreden klant.De steeds wisselende behandelingen en nieuwe producten maken het steeds weer een feest. Ook de bekwaamheid en kennis van zaken van Anja dragen hier aan bij. Hoop nog lang van je diensten te kunnen genieten. Ga vooral zo door.!!

13-11-2018 - 14:05:12 Petra

Wat een kadootje weer om de MXM Color Day Cream te ontvangen! Echt een aanrader deze verzorgende creme met een subtiele tint en SPF bescherming! Ik bestel deze altijd via verzorgingvanbinnenuit, snelle levering en altijd een leuk kleinigheidje erbij :)

29-10-2018 - 14:49:15 Janneke van der Wegen

Een aantal keer per jaar bezoek ik het huidverzorgingsinstituut van Anja Luykx.
Door de persoonlijke aandacht en de fijne ontspannen sfeer die Anja creëert kom ik na ieder bezoek geheel ontspannen terug thuis.
Anja analyseert de huid eerst goed voordat zij begint met de behandeling en in overleg wordt er een behandelplan gemaakt. De verschillende behandelmogelijkheden zijn gericht op huidverbetering.
Wat ik ook belangrijk vind is, dat Anja dierproefvrij en milieuvriendelijk werkt.
De combinatie van persoonlijke aandacht, fijne sfeer en gebruik van natuurlijke producten zorgt ervoor dat ik en mijn huid stralen!

02-05-2017 - 17:14:29 Tamara

Geweldige producten, correcte levering (zelfs in België)
Merci Anja voor de vele informatie die ik heb gekregen, doe zo verder, een echte aanrader!
Groetjes uit België x

01-02-2017 - 11:21:50 Elles 

Lieverd, wat een leuke blog! Leuk geschreven zodat ik zowat jaloers werd omdat ik er niet bij was! Ga zo door! 

28-06-2016 - 21:49:35 Wil Scottet

Gistermiddag gebeld om een bestelling te plaatsen voor de zalige Kiowa Power Tee. Vanmorgen heb ik de bestelling al via Post.nl thuis ontvangen. Echt supersnel dankzij de geweldige service van Anja. Nogmaals hartelijk dank Anja !!! :) :)

06-01-2016 - 20:45:53 Karin Antonissen

Lieve Anja,

Wat een super produkt de Kiowa Power thee. Zelfs in de decembermaand ben ik er door afgevallen. Ik blijf het zeker gebruiken en hopelijk met mij vele anderen.

Heel veel succes.

Liefs Karin 

13-11-2015 - 14:45:03 Henny Blauw 13/11/2015.
Wat een geweldig product, de Kiowathee, gebruik het nu 2 wkn en het doet echt wat met je. Verkwikkend, het drinkt lekker weg, minder eetlust en al 2kg afgevallen, bizar. En... je voelt je ook beter. het zet echt verschillende processen in werking.Ik ga er zeker mee door. Top product.
Leuk om er zo mee ad weg te timmeren. Liefs v Henny.

30-10-2015 - 19:44:50 Hetty

Na een lange tijd last te hebben van een slechte stoelgang, kwam dit per toeval ter sprake bij Anja. Zij adviseerde mij vitadrink en kiowa - thee, nu een paar weken verder heb ik weer een dagelijkse goede stoelgang. Voel me super goed, nu neem ik alleen de kiowa - thee nog. Niet alleen omdat het zo goed werkt maar ook omdat hij gewoon heel lekker is. Ik drink hem de hele dag door.

22-06-2015 - 18:05:59 LIsa

De Kiowathee is een echte wonderthee! Dankzij deze thee heb ik minder rugklachten, omdat de afvalstoffen veel beter uit mijn nieren gereinigd worden. Helpt je op een constant gewicht te blijven, maar ondersteunt ook bij het afvallen als je daarmee bezig bent. Hierbij komt dat de Kiowathee heerlijk smaakt, het is het geld en de vele toiletbezoeken waard

18-04-2015 - 11:09:24 Kitty van Rijn

Leuk om je te volgen. Succes. Liefs Kitty

30-03-2015 - 14:36:02  Adrie Pel

Beste Anja,

Hartelijk dank voor de snelle en goede afhandeling van mijn bestelling.
Alles is vandaag prima aangekomen.


Met vriendelijke groet,
Adrie

23-03-2015 - 02:19:43 Iris

Beste Anja,


De Tee was de volgende dag al binnen!
Enorm bedankt voor de snelle en fijne service. Ik ben super blij met de nieuwe samenstelling
van de Kiowa Tee. En net zo heerlijk!
Vriendelijke groeten,

Iris

29-01-2015 - 11:53:36 geesje oorburg

Beste Anja,

De thee is goed aangekomen en ga er lekker mee aan de slag, bedankt voor de snelle levering.
Met vriendelijke groet,Geesje

23-01-2015 - 12:24:01 Conny

Hoi Anja,

Proficiat alvast met je verjaardag,

En succes met de webwinkel ziet er zoals gewoonlijk goed uit

Groetjes tot binnenkort Conny

18-01-2015 - 19:40:16 Manuela

Ziet er prachtig uit Anja. Heel veel succes met de webshop. Voortaan bestel ik mijn thee daar
Bedankt voor de super service.


 

Ga voor verdere info en ervaringen naar mijn website AnjaLuykx en/of mijn Kiowa Website

24-12-2014

Na vele pogingen in augustus begonnen met Kiowa Thee. Ik vind het heerlijk en val tegelijkertijd af. Lizette

11-03-2013                                               

Hoi Anja,Ik heb het pakketje ontvangen! bedankt voor de goede service! en de tips die je erbij hebt gedaan!Gr annet

 

27-11-2011

Ik vind Kiowa powerthee zo lekker dat ik het de hele dag door drink.Het is verfrissend, vitaliserend en zorgt tegelijkertijd voor een heerlijk rustmoment.Ik kan in iedergeval niet meer zonder!Groetjes Nicolette

25-10-2011


Hallo Anja
Bedankt voor de aanbeveling van Kiowa Power Thee en je tips om af te vallen
Ik ben in maart ermee begonnen en ben nu oktober 10 kilo afgevallen
Ik heb daar leuke reacties op gehad
Ik dacht dat het nooit zou lukken,omdat ik vele afslankproducten probeerde.
Anja bedankt ga zo door
J.Verbraecken
________________________________________________________________________________________________


24-10-2011Stukje over de ervaringen met de thee:Kiowa thee is voor mij een opkikkertje op een koude winterdag na een intensieve hondentraining. Lekker even bijkomen bij de kachel. En ‘s zomer een opfrissertje, als we puffend in de schaduw een verkoelend drankje uit de koelkast willen. Heerlijk Kiowa thee met een schijfje citroen.Lianne

________________________________________________________________________________________________

23-10-2011

Hallo AnjaMijn reaktie op Kiowa thee:Zoals je weet heb ik een grote afkeer van thee, maar kiowathee drink ik nu elke dag!!Voel me er goed bij.Gr.Dimphy

____________________________________________________________________________________________

22-10-2011

Ik gebruik de kiowa thee dagelijks,  s`morgens twee mokken, en vindt hem heerlijk.

Je hebt er maar een klein beetje van nodig.

En een leuke bijkomstigheid is (of je het gelooft of niet)ik ben een paar kilo kwijt.

Verder voel ik mij lekker in mijn vel.

Dus je begrijpt met deze thee ga ik nog even door.

Maria

 

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2014 - 2021 Verzorging van Binnenuit | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel